Hát én sem hittem volna, hogy ide jutok, és mégis igaz: a mai napon az én cikkem is olvasható a Diéta és Fitness magazinban. Aki olvasgatja a blogomat, az már ismeri a történetemet, hogyan lettem méregkeverő. Az viszont újdonság, hogy megjelent a képem is (ragaszkodtak hozzá) szerencsére kicsi és profilból. Brrrrrrrrr. Útálom a fényképeimet.

A férjem lefényképezte néhány kreálmányomat is: a borotvahabot, a körömvirágkrémet és az aftershave-et, ezek is ott vannak illusztrációként.

Egy kicsit kikaptam azért, hogy kritikusnak  és ellenzőnek neveztem, de ha egyszer így van? Aki már férjnél van az általában tudja: olyat véghez vinni, ami ellen a férjek küzdenek: dupla dicsőség. Naaaaaaaaaagyon tudnak akadályozni.

Ja, és elfelejtettem megemlíteni a rokonaimat, akik régóta használják a katyvaszaimat, ezért nekik itt adok elégtételt: anyósom a krémeim és szúnyogriasztóm lelkes híve, dédike szintén használja a kézkrémemet, apukám és testvérem a borotvahabot, férjem kedves nagynénje és családja már maga gyártja a dezodort. Ezen kívűl kolléganőm kisfia kipróbálta a gyermek fogkrémet és testvérem kisbabájának fenekét (reményeim szerint) shea vajas krémmel kenegetik. Remélem senkit sem hagytam ki. Illetve mégis: a sok blogolvasót, akik ide írogatnak (vagy nem írogatnak), és szintén kipróbáltak már egyet-mást. Nekik is, a rokonaimnak is köszönöm a támogatást! Ha nyálas amerikai stílusban szeretnék nyilatkozni azt írnám, nélkülük ez az újságcikk nem jöhetett volna létre. Ők meg tisztelegnének nekem. Jujj.

Ennek ellenére, januárban, amikor elkezdtem ezt a blogot írogatni nem hittem volna, hogy ilyen sokan fognak ide látogatni. Igazából semmit sem hittem, csak elkezdtem gyűjteni a recepteket. A többi már tőletek jött. Köszönöm.

Szerző: Lucrezia  2010.08.24. 21:32 11 komment

Címkék: cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://lukreciakencei.blog.hu/api/trackback/id/tr562244931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erikahol 2010.08.25. 10:34:40

Gratulálok Lucrezia,az oldal nagyon érdekes. sok sikert a jovoben is...

Narancshab 2010.08.25. 12:36:40

Gratulálok! Csak így tovább. Már így is sok mindent köszönhetünk Neked!!!

Titapuszi 2010.08.25. 14:05:12

Kedves Lukrécia!

További sok sikert, sok-sok újságcikket és még több blogbejegyzést kívánok.

Gratulálok!!!

Lucrezia 2010.08.25. 20:29:48

Kedves lányok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Azoknak is, akik a chat-en írtak! És persze az idetévedő fiúknak is (Máté).
Nemsokára jön az új recept, a szavazás az arcápolásra mutat.

Zsidanna 2010.08.26. 21:10:43

Szia

Gratulálok a cikkhez, ügyes vagy nagyon :)
Esetleg be tudnád scanelni ide, így gyorsabban el lehetne olvasni :)

enidrolma 2010.09.05. 14:32:13

Gratulálok Lukrecia! :)))

t.bernadette · http://bernadette31.blogspot.com/ 2010.09.13. 17:56:09

Gratulálok!
Ebből is látszik, hogy van igény a minőségi, tiszta kozmetikumra. És ez csudajó. Még csak ma találtam az oldaladra, és a "tisztaságom" sem olyan régi, de ma egész nap itt voltam és olvastam, és ezt is szeretnék, meg ilyet is, és elkapott a gépszíj, és egyfolytában kutyulok, ajándékozok, "hittérítek" :-).
És a pasik igenis nagy hátramozdítók tudnak lenni, de olyan jó, amikor azt mondja: nem szívesen vallom be, de segített a teád Birikém :-) (Ez én vagyok, már csak VAjákos Biri:-))
Köszönöm a sok klassz receptet, megyek gyorsan olvasok még :-)

Lucrezia 2010.09.13. 19:47:04

@t.bernadette: Szia, Isten hozott az oldalon, örülök, hogy tetszik. Olyan nagyon aktív vagy, hogy a kommentjeidre csak fokozatosan tudok majd válaszolni :)
De nagyon köszönöm a rengeteg hasznos hozzászólást! Egymástól tanulunk a legtöbbet, én is sok újat megtudtam az idelátogatóktól, és a legjobb recepteket is tőlük kaptam. Te is írd meg a kedvencedet, és felteszem az oldalra.

t.bernadette · http://bernadette31.blogspot.com/ 2010.09.13. 21:41:36

Hm. Picit bő a beszédem, de ma egész nap nálad olvasgattam, és most annyira lelkes vagyok "zöldség" ügyben:-). Igaz, még csak halványzöld, de zöldülök szépen :-). Sejtem, hogy más dolgod is van, mint nekem válaszolgatni, kivárom :-).
süti beállítások módosítása